Är du på jakt efter en unik present? Vi skapar personliga fotopresenter med dina egna bilder till rimliga priser! Vi har allt från förkläden och tygkassar, till almanackor och tallrikar. Använd dina egna bilder, texter eller figurer för att skapa en unik present. Allt tillverkas hos oss! Snabb leverans och personlig service.

 

Anti-skimming kortsköld

Gör din plånbok, väska eller korthållare RFID och skimming-säker. Detta kort drar energi från NFC/RFID scanners vid uppstart och skapar omedelbart ett elektroniskt fält som gör alla 13.56 Mhz kort osynliga för scannern. Inget batteri behövs. 24/7 Skydd av den patenterade E-fältsteknologoin mot elektroniska ficktjuvar. Se SVT testfilmen hur lätt är att kapa det nya bankkortet. För större antal klicka här: www.reklam24.se

Pris:  149 kr

Fickplunta med eget foto

En fickplunta med tryck är en klassisk och tidlös present. Traditionellt sett så har fickpluntor tillverkats i tenn, silver eller glas, men nuförtiden är det minst lika vanligt med en plunta i rostfritt stål. Pluntans klassiska böjda form är avsedd för att passa bärarens lår när den ligger i en byxficka, men i modern tid hittar vi fickpluntor i alla möjliga former och storlekar. Det är även populärt att ta med en plunta fylld med t.ex. whisky på fisket eller jakten för att hålla värmen under kyliga dagar. För större antal klicka här: www.reklam24.se

Pris: 390 kr

Keps med eget tryck

Kepsar har gjorts personliga med Textilcolor och stämplar med bokstäver och siffror. Om man vill kan man på så sätt dekorera kläderna med sina egna påståenden och slogans. Applicera färgen på stämpeln med en skumstencilpensel så blir trycket enhetligt. Ha så roligt! Keps med förstärkt front av 100% ekologisk bomull.
För större antal klicka här: www.reklam24.se

Pris: 250 kr

Knappar med eget tryck

Skapa dina egna unika knappar hos oss på Personlig-present.se. Vi erbjuder ett stort urval av former och storlekar. Alla knappar med flerfärgstryck och tillverkning över dagen. Du mailar ditt foto/ din text eller design så fixar vi resten. I fall du behöver större antal än 50 st klick här

Pris: fr. 790 kr

Gympapåse med tryck

En gympapåse som syns bra genom sin neonfärg och reflexband. Identifiera den enkelt med namn tryckt på påsen! Storlek: 42x34cm

Pris: 290 kr

iPadskal med egen bild

Snygga till din iPad genom att lägga till ett personligt och snyggt skal på baksidan av din iPad. iPad-skalet inte bara skyddar din ipad, den blir också mer personlig och speciell när du lägger till ett personligt foto eller din favoritbild på skalet.

  • Finns för iPad-modellerna iPad 2
  • Skal i hårt, skyddande material
  • Din bild läggs i hög upplösning på skalets baksida och på dess sidor.
  • Du kan använda din iPad precis som vanligt när skalet sitter på

Pris: 390 kr

Flip-flops med eget tryck

Vem behöver vanliga enfärgade flip-flops när du kan skapa dina egna flip-flops till ett överkomligt pris? Ta en promenad med dessa bekväma flip-flops. Inte bara kommer alla att fråga dig var du skaffade dem, men du kommer att känna dig stolt med dina egendesignade flip-flops! Flip Flops föddes i Brasilien där man ofta umgås på de vackra stränder landet har att erbjuda. Beställ de bästa tofflorna med eget tryck.

Pris: 390 kr

Väska med egen design

Denna mångfunktionella axelremsväska kan användas till många saker. Designa den till en modern handväska, använd den som blöjväska,  eller ge dina barn en personlig skolväska. Med justerbar axelrem.

Pris: 390 kr

Bordskalender med dina egna bilder

Finns det ett bättre sätt att se på dina favoritfoton än i din egen agenda eller almanacka?! Med våra almanackor och agendor har du översikt över din planering och gläds samtidigt åt dina foton. Välj en design, lägg till en personlig text, välj en startmånad och sen är du klar!

Pris: 190 kr

Almanacka med dina egna foton

Kalender i A4-format med 12 månader/sidor, spiralinbundna. Det finns även i A3 storlek från 290 kr. Finns det ett bättre sätt att se på dina favoritfoton än i din egen agenda eller almanacka?! Med våra almanackor och agendor har du översikt över din planering och gläds samtidigt åt dina foton. Välj en design, lägg till en personlig text, välj en startmånad och sen är du klar!

Pris: 190 kr

Kuddfodral med tryck

Slå dig till ro på kvällen på din kudde med ditt eget foto tryckt på! Välj ut en bild som passar dig så ser vi till att den trycks på ett kuddfodral. En kudde med foto är även en oerhört trevlig gåva. Varför inte ge bort kudde med bild som passar till någon du håller kär?! Detta kommer att bli mottaget med stor glädje och värme.

Pris: fr. 490 kr

Canvas med eget tryck

Att göra en canvastavla hos oss är både roligt och inspirerande! När vi på Personlig Present sedan tagit emot din beställning så trycker vi ditt foto på duk och spänner upp det för hand på en träram. Våra canvastavlor finns i många olika storlekar. Tryck av hög kvalitet på riktig canvasduk

 

Pris: 399 kr

Nalle med T-shirt med tryck

En söt nalle med T-shirt. På T-shirten har nallen ditt foto tryckt. Välj ut en favoritbild så trycker vi denna på nallens T-shirt. Nallebjörnen är en rolig produkt både för stora och små. Eller varför inte ge bort den till någon som du tycker om?! Mottagaren kommer att bli både förtjust och överväldigad av en så charmig gåva!

Pris: 390 kr

Musmatta med tryck

Jobba vid datorn och titta ner på din egen musmatta som pryds av ditt foto! Välj ut en bild som passar dig så ser Personlig Present till att den trycks på en musmatta. En musmatta med foto är även en oerhört trevlig gåva. Varför inte ge bort ett musmatta med en bild som passar till någon du håller kär?! Detta kommer att bli mottaget med stor glädje och värme. Gummi i botten. Yta av syntetiskt material.

Pris: 250 kr

Pussel med eget tryck

Skapa ett pussel med ditt eget foto på. Plocka fram en favoritbild som du håller kär. Skicka denna bild till Personlig Present som trycker den på ett pussel. Ett fotopussel är kul för både gamla som unga. Varför inte ge bort ett pussel med bild till någon som du tycker om?! Det är en både rolig och överraskande gåva som kommer att göra mottagaren glad. Tryckt på hård papp.

Pris: fr. 490 kr

Fickspegel med eget foto

Den ena spegeln är förstorande och den andra en vanlig spegel. Fickspegeln är mycket lätt att använda och behöver ingen instruktionsbok. Det är alltid en uppskattad present både till mannen och kvinnan.

Pris: 290 kr

Hundhalsband med tryck

En billig och trevlig försäkring för din hund jämfört med andra lösningar. Vi trycker text med din egna design på ett slitstarkt och tvättbart hundhalsband.

Pris: 290 kr

Nyckelringar med eget foto

Bär alltid med dig ett fotografi av dina barn eller din partner med denna personliga nyckelring. Den perfekta presenten till en nybliven förare, husägare eller till alla.

  • Lång nyckelring med foto på framsidan
  • Stark dubbel ring att hänga dina nycklar på
  • Finns i 3 olika former

Pris: 250 kr

Metalltallrik med dekoration

Metalltallrik med din foto inkl. fot. Mått: 245x170mm. En elegant och snygg personlig present. Passar som bröllopspresent, studentpresent, farsdag, eller vilken uppvaktning som helst.

Pris: 390 kr

Cigarettetui med eget foto

Köp ett cigarettetui med fototryck. En perfekt, personlig och snygg gåva. Den perfekta accessoaren till rökaren!

Pris: 390 kr

Tallrik med tryck

Tallrikar med tryck. Fortfarande mycket populärt, både att få och att ge. Vi trycker även specialupplagor med ditt egendesignade mönster/bild/text på. Behöver du större upplaga klicka här

Pris: 390 kr

Ölglas / ölsejdel med eget foto

Klassiskt och hållbart ölglas som funkar lika bra till vardags som till festen! Ge glaset en ny chans! En rolig och personlig present som passar bl.a. bröllopspresent, 50 års-uppvaktning m.m. Våra glas klarar maskindisk.

Pris: 390 kr

Förkläde med eget foto

Funktionellt och snyggt förkläde med förstärkta kanter för optimal matlagningsglädje i köket och vid grillugnen. Tänk vad härligt att laga din favoritmat iklädd ett förkläde med ditt foto tryckt på. Välj ut en bild som du tycker om så trycker denna på förklädet. Ett fotoförkläde är också en rolig present att ge bort. Den som tar emot det kommer både att bli glad och överraskad. Vitt förkläde i bra kvalitet. Ett riktigt grillförkläde.

Pris: 290 kr

Serveringsbricka med din bild

Servera mat och dryck på bästa möjliga vis med denna snygga personliga bricka. Du ger den en fantastisk design med hjälp av dina egna bilder. Serveringsbrickan är av hög kvalitet så att du kan servera både frukost och middag med stil.

  • Rektangulär bricka
  • Bildtryck med hög glans

Pris: 590 kr

Tygkasse med din egen design

Har du stått vid kassan och märkt att du inte kan bära allt för hand? Och vill du inte köpa miljöskadliga plastpåsar varje gång? Lösningen är uppenbar – tygpåsar är robusta och återanvändbara. De är skonsamma för miljön och kan som daglig följeslagare snabbt bli till en favoritsak! 100 % bomull, 170gr/m2. Denna tygkasse är helt rätt då den förutom att minska behovet av plastpåsar är gjord av organisk bomull, tillverkningen är dessutom klimatkompenserad. Tygkassen otroligt användbar, det här är en av väldigt få produkter som kan betala sig själva!

Pris: 290 kr

Flaskförkläde med tryck

Dekorera en vinflaska och ge bort ”den perfekta presenten”

Pris: 250 kr