En mugg med tryck kan göra stor skillnad för hur du börjar dagen, om du dricker ur den på morgonen kan du ju faktiskt börja dagen med ett leende istället för att dricka ur dina vanliga gamla trista mugg. Fotomuggen kan även vara en grymt bra present till någon du tycker om och vill ge bort något personligt till.

Vi kan trycka & leverera redan samma dag

Espressomugg med eget foto

Mugg med foto – Mugg med din bild på! Drick te, kaffe eller varm choklad ur din mugg med foto. Välj ut en bild som passar dig, så ser Personlig Present till att den trycks på denna porslinsmugg. En fotomugg är även en oerhört trevlig gåva. Varför inte ge bort en mugg med en bild som passar till någon du håller kär?! Detta kommer att bli mottaget med stor glädje och värme.

  • Vit mugg i porslin

Pris: 290 kr

Mugg med stor bild

Med denna helt egna fotomuggen är allt redo för en lyckad dag. Muggen av högvärdig keramik kan utformas för vänster- och högerhänta med ditt favoritmotiv. Tack vare den speciella beläggningen tål den till och med maskindisk.

  • Bilden kommer att täcka hela muggen

Pris: 290 kr

Mugg med panoramabild

Den klassiska vita muggen är perfekt för alla foton eller utformningar. En tom duk för din kreativitet. Ett stort öra gör den lätt att hålla. 312 gr eller 425 gr. Kan diskas i maskin och användas i mikron.

Denna mugg är ett riktigt blickfång: Genom den extra stora tryckytan kan du titta på ditt favoritmotiv runt hela muggen. De många färgglada designmallarna utgör en passande ram för din bild och du får därutöver stort utrymme för din kreativitet. Tack vare sin speciella beläggning tål panoramuggen till och med att bli diskad i maskin

Pris: 390 kr