Vi tar id-foto, körkortsfoto, visumfoto m.m. 250kr

Vi tar utländskt passfoto, körkortsfoto, ID-foto, visumfoto, foto till Green Card, CV mm. Vi kan ge dig bilder i de flesta format.

6 st bilder för 250 kr. Visum för USA, Indien och Kanada: 2 st för 350 kr.

Ingen tidsbokning krävs. Det är bara att komma in till oss. Fotografering på 5 minuter.

Bilderna är klara medan du väntar, och du behöver inte beställa tid. Välkommen in till vår butik.

Reklamhuset Göteborg

Karl Johansgatan 5
41459, GÖTEBORG
Telefon:031- 14 24 33

Körkortsfoto

Det är trevligt att se bra ut på sitt körkortsfoto, speciellt eftersom man visar det ofta och det hänger med ett tag. Därför är det viktigt för oss att du är nöjd med din bild. Vi tar flera bilder och du får välja den du tycker om. Kom in till oss så tar vi kort på dig på direkten. Det hela tar ungefär fem minuter och du får åtta bilder med dig.

Passfoto

Ska du skaffa utländskt pass eller förnya ditt utländska pass så kan vi hjälpa dig med det. Vi kan ta alla sorters pass utom svenska, detta gör polisen.

Visumfoto

Många länder har lite olika krav på hur deras visumfoto skall se ut. Vi kan de regler som gäller och hjälper dig med din bild. Vissa länder är hårdare än andra, exempelvis USA och Indien, där gäller det att ha en fullständigt korrekt bild som skall skickas in på rätt sätt.

Amerikanskt Visum: Skall du till USA och skall ansöka om ett visum? Kom in till oss så tar vi ett kort på dig och ser till att blir rätt format och enligt kraven de ställer. Vi skickar den elektroniska bilden till dig och du får en pappersbild med dig.

Krav på digitala foton USA klick här

Krav på digitala foton INDIEN klick här

 

ID-foto

Vi tar kort för många olika typer av ID-kort, vare sig det gäller ett internt för ditt företag eller ett SSI-märkt id-kort som utfärdas av företag eller banker. När du kommer in till oss ordnar vi allt på direkten och du får korten med dig direkt. Många företag har valt att skicka personalen till oss när det är dags för ID-foto. Är ni ett företag som letar efter någonstans att ta bilder så kontakta oss gärna för att få veta mer.

Körkortsfoto, Passfoto, Göteborg
Körkortsfoto, Passfoto, Göteborg
Körkortsfoto, Passfoto, Göteborg