En T-shirt med eget tryck fungerar både som smidigt basplagg och en kaxig detalj som sticker ut i mängden. Vi kan även trycka din bild /design på olika sorters textilmaterial bl.a. bommulskassar, polyesterkassar m.m... Normalt har vi produkterna själva men det går bra med medtagna plagg också.  Om du är företagare och behöver större kvantitet, klicka här för att se hela sortimentet.

Vi kan trycka & leverera redan samma dag

Vit T-Shirt med ditt eget foto

Klä dig i en T-shirt med ett speciellt foto på! Välj ut en bild som passar så ser Personlig Present till att den trycks på en T-shirt i 100% bomull. Tröjan finns i 5 olika storlekar. En T-shirt med foto är både kul att ha själv och att ge bort. Det är en gåva som kommer att tas emot med både glädje och värme!

Pris: 290 kr

Svart T-shirt med eget tryck

Här kan du göra din egen personliga T-shirt med tryck. Använd något av våra spännande motiv eller skapa ett eget unikt tryck som passar just din stil. En T-shirt med eget tryck är ett roligt och smart sätt att visa världen vad du står för och tycker om, oavsett om det gäller musik, politik, dina husdjur eller andra intressen. Att trycka en personlig T-shirt är något som passar alla åldrar; en rolig och uppskattad present till både stora och små.

Har du behov av större antal och fler produkter klicka här

Pris: 390 kr

T-shirt med transfertryck

Transfertryck passar bäst till text och enkla figurer, med fördelen att du får en T-shirt där trycket tål lite hårdare tag. Välj ett roligt citat, en tänkvärd text eller varför inte ett födelsedagsmeddelande? Endast fantasin sätter gränser. Om du har specifika önskemål är det bara att fråga oss. T-shirt med tryck är en klassisk present som alltid går hem.

Läs mer om transfertryck här.

Pris: 390 kr